5353 7777
·
Mandag - torsdag 08:30 - 16:00
·
Fredag 08:30-15:00
Kørestolsvenlige lokaler

Integrations- og sprogmentorer

Plan & Handling henvender sig til alle målgrupper indenfor beskæftigelseslovgivningen, bl.a. sygemeldte borgere, kontanthjælpsmodtagere samt til personer i ressourceforløb.

Borgere med anden sprogbaggrund, der er ledige eller sygemeldte på grund af f.eks. stress, depression, angst eller af fysiske årsager, kan tilbydes rehabilitering og udvikling samt jobsøgning i Plan & Handling. Det sker med inddragelse af jobkonsulenterne og integrations- og sprogmentorer.

I samarbejde med jobcentret og Plan & Handling kan borgere, såfremt de er i et ansættelsesforhold, få hjælp til at genoptage arbejdet eller blive raskmeldt. De kan også, såfremt der er brug for afklaring eller andre aktiviteter, få tilbudt redskaber og metoder til styrkelse og håndtering af deres situation.

Forløbet aftales individuelt og tager udgangspunkt i bestilling fra jobcentret.

Om Plan & Handling

Vi tilbyder professionel erhvervs- og uddannelsesafklaring samt rehabilitering, hvor deltagerne støttes i at opnå realistiske mål så hurtigt som muligt. Individuelle samtaler, virksomhedspraktikker, specialiseret mentorstøtte og tæt opfølgning benyttes som redskaber til rehabilitering.

Hvis det er nødvendigt, kan Plan & Handling tilbyde helbredsudredning hos egen fysioterapeut, psykolog eller egne specialkonsulenter som f.eks. en almen mediciner, psykiater eller neuropsykolog.

Plan & Handling kan i alle forløb vedr. rehabilitering indarbejde tilbud med fokus på fysisk form, velvære, kost og livsstil samt særlige tilbud til f.eks. stress- og depressionsramte eller personer med funktionelle lidelser.

Vi har siden 1994 specialiseret os i revalidering og rehabilitering gennem brug af bl.a. de mest specialiserede socialrådgivere og konsulenter indenfor beskæftigelsesområdet, og vi har gennem årene samarbejdet med samtlige kommuner og jobcentre i Storkøbenhavn. Desuden samarbejder vi med over 2.000 arbejdspladser i Storkøbenhavn.

Fysisk træning

Som led i rehabilitering har vi udover fysisk træning in house indgået aftaler med to fysioterapeutisk ledede fitnesscentre, hvor der er mulighed for såvel holdtræning som maskinbrug og to træningssteder med varmtvandsbassiner. Træningen i varmt vand sker under vejledning af fysioterapeut, og personer med fysiske lidelser, gigtlidelser samt personer med psykiske problemer, f.eks. stress og depression, kan profitere heraf.

Individuelt tilrettelagt
Indholdet af tilbud i Plan & Handling kan varieres. Forløb med henblik på rehabilitering kan sammensættes af individuelle samtaler, gruppeundervisning, intern arbejdsprøvning, ekstern virksomhedspraktik, arbejdspladsdansk, jobsøgning, kursus i digitale løsninger m.v.

Plan & Handlings forløb foregår i tæt dialog med deltagerens sagsbehandler, og der arbejdes ud fra angivne udviklingsmål. Sagsbehandleren orienteres om forløb via grundige progressions- og udviklingsrapporter, hvori erfaringerne fra aktiviteterne hos Plan & Handling eller fra praktikforløb samt oplysninger fra vores lægekonsulenter indgår.

Central placering i København

Beliggenheden er 2 minutter fra Nørreport Station i København, og transporttiden er derfor kort fra de fleste steder i københavnsområdet. Rammen om forløbene foregår er nogle ældre hyggelige lokaler ved Kultorvet i Indre By.

Kontakt
Plan & Handling, Sankt Gjertruds Stræde 5
1129 København K, tlf. 53 53 77 77
planoghandling@laboro.dk
Ved henvisning benyt venligst vores mail:
planoghandling@laboro.dk eller vores Online Henvisning

Du kan også ringe til en af vores kontaktpersoner:
Marc Lehmann tlf. 24 94 95 51
Kamilla Terp tlf. 31 69 15 36