Tilbud andre jobcentre

Plan & Handling tilbyder et erhvervstrettet forløb med henblik på rehabilitering. Det inkluderer bl.a. en mentorordning med støtte over en længere periode.

Rehabilitering

Plan & Handling ligger tæt på Rundetårn

Plan & Handling har tilrettelagt et erhvervsrettet rehabiliteringsforløb for sygedagpenge- og kontanthjælpsmodtagere samt for ledige dagpengemodtagere med andre problemer end ledighed. 

Vi tilbyder
  •  Hurtig opstart
  • Fokus på det erhvervsmæssige
  • Uddannelsesafklaring for de unge
  • Hurtig etablering af virksomhedspraktik på en ordinær arbejdsplads
  • Rettidig og grundig progressions- og leverandørrapport
  • Lægefaglig bistand ved speciallæger
  • Fysisk træning og kost- og livsstilsvejledning
  • Certificeret mentorkorps
  • Psykologisk bistand
  • Tæt opfølgning

 

Om Plan & Handling

Vi tilbyder professionel erhvervs- og uddannelsesafklaring samt rehabilitering, hvor deltagerne støttes i at opnå realistiske mål så hurtigt som muligt. Individuelle samtaler, virksomhedspraktikker, specialiseret mentorstøtte og tæt opfølgning benyttes som redskaber til rehabilitering.

 

Hvad er en beskæftigelsestolk  

Klik på billederne og se folderne om vores beskæftigelsestolke samt rehabilitering og udvikling

 

Hvis det er nødvendigt, kan Plan & Handling tilbyde helbredsudredning hos egen fysioterapeut, psykolog eller egne specialkonsulenter som f.eks. en almen mediciner, psykiater eller neuropsykolog.

Plan & Handling kan i alle forløb vedr. rehabilitering indarbejde tilbud med fokus på fysisk form, velvære, kost og livsstil samt særlige tilbud til f.eks. stress- og depressionsramte eller personer med funktionelle lidelser.

Vi har siden 1994 specialiseret os i revalidering og rehabilitering gennem brug af bl.a. de mest specialiserede socialrådgivere og konsulenter indenfor beskæftigelsesområdet, og vi har gennem årene samarbejdet med samtlige kommuner og jobcentre i Storkøbenhavn. Desuden samarbejder vi med over 2.000 arbejdspladser i Storkøbenhavn.

 

Klik på billedet og se folderen
om vores sprogmentorer

 

Fysisk træning

Som led i rehabilitering har vi udover fysisk træning in house indgået aftaler med to fysioterapeutisk ledede fitnesscentre, hvor der er mulighed for såvel holdtræning som maskinbrug og to træningssteder med varmtvandsbassiner. Træningen i varmt vand sker under vejledning af fysioterapeut, og personer med fysiske lidelser, gigtlidelser samt personer med psykiske problemer, f.eks. stress og depression, kan profitere heraf.

 

Individuelt tilrettelagt

Indholdet af tilbud i Plan & Handling kan varieres. Forløb med henblik på rehabilitering kan sammensættes af individuelle samtaler, gruppeundervisning, intern arbejdsprøvning, ekstern virksomhedspraktik, arbejdspladsdansk, jobsøgning, kursus i digitale løsninger m.v.

Plan & Handlings forløb foregår i tæt dialog med deltagerens sagsbehandler, og der arbejdes ud fra angivne udviklingsmål. Sagsbehandleren orienteres om forløb via grundige progressions- og udviklingsrapporter, hvori erfaringerne fra aktiviteterne hos Plan & Handling eller fra praktikforløb samt oplysninger fra vores lægekonsulenter indgår.

 

Hvor ligger Plan & Handling?

Beliggenheden er 2 minutter fra Nørreport Station i København, og transporttiden er derfor kort fra de fleste steder i københavnsområdet. Rammen om forløbene foregår er nogle ældre hyggelige lokaler ved Kultorvet i Indre By.

 

Kontakt

Plan & Handling, Sankt Gjertruds Stræde 5
1129 København K, tlf. 53 53 77 77
planoghandling@laboro.dk

Ved henvisning benyt venligst vores mail:
planoghandling@laboro.dk eller vores Online Henvisning

Du kan også ringe til en af vores kontaktpersoner:

Kontaktpersoner
Marc Lehmann tlf. 24 94 95 51 ● Kamilla Terp tlf. 31 69 15 36 ● Sussi Nielsen på tlf. 31 18 36 93